• Slider

Waarom je ervaring doneren

Kanker heeft een grote invloed op je leven; naast gezondheidsproblemen krijg je te maken met allerlei andere zaken. Je kunt bijvoorbeeld worden geconfronteerd met een hogere premie voor je levensverzekering of psychosociale problemen. Door regelmatig een vragenlijst in te vullen en jouw ervaring te delen, help je NFK (Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties) mee om een betere kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten te realiseren.  

 

Waarom is je ervaring doneren belangrijk

NFK gebruikt de resultaten om de zorg en het leven van (ex-)kankerpatiënten en hun naasten te verbeteren. Daarnaast leveren de resultaten inzichten op die gebruikt worden door kankerpatiëntenorganisaties, overheid en toezichthouders.

  • Doneer je ervaring en help mee aan een betere zorg en kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten.
  • Het kost slechts 10 minuten.
  • Met jouw ervaring en kennis kunnen wij opkomen voor het belang van (ex-)kankerpatiënten.
  • Je blijft op de hoogte. Je krijgt je als deelnemer van van het panel regelmatig een e-mail met de resultaten van het onderzoek. Bovendien word je automatisch uitgenodigd wanneer er weer een nieuwe vragenlijst is. 
  • Ook eenmalig meedoen kan, vul in dat geval meteen de vragenlijst in. Hiervoor hoef je namelijk geen lid te zijn van het panel.

 

Wanneer je lid wordt van Doneerjeervaring.nl

Wanneer je jouw ervaring op regelmatige basis besluit te doneren krijg je van ons, wanneer er een vragenlijst openstaat, een mail waarin we aangeven dat je weer mee kunt doen. Dit is ongeveer vier keer per jaar het geval.

Als lid is iedere keer meedoen overigens niet verplicht en je kunt je makkelijk uitschrijven. 

Je privacy en gegevens zijn bij ons in vertrouwde handen. We voldoen aan de wettelijke normen en hebben alle mogelijke maatregelen genomen, zodat jouw gegevens en antwoorden veilig en privé zijn bij ons.

Heb je nog vragen of heb je informatie nodig over Doneer je ervaring? Neem in dat geval contact met ons op.

Zo werkt Doneerjeervaring.nl: