Open Open tot 3 december 2021

Open

Duur

10 minuten

Sluitingsdatum

3 december 2021

Ga naar de vragenlijst

Een behandeling voor kanker kan diverse klachten met zich meebrengen, bijvoorbeeld door de kanker zelf of als bijwerking van behandelingen. Zo kun je last hebben van vermoeidheid, misselijkheid, pijn en/of emotionele problemen. Soms gaan de klachten over, soms ook niet. Heb je hiermee te maken? Wat zijn jouw ervaringen en welke invloed heeft dit op jouw dagelijks leven?

Deze en andere vragen komen terug in de Doneer Je Ervaring-peiling. De vragenlijst is speciaal voor mensen met bloed- of lymfklierkanker. Ook als je geen of weinig last hebt van klachten kun je deelnemen.

Waarom deze vragenlijst?
Hematon wil graag meer inzicht krijgen in welke klachten je ervaart vanwege (behandeling van) kanker. Op basis daarvan kunnen wij de belangen van patiënten beter naar buiten toe behartigen. Zoals naar artsen, verzekeraars, overheid, farmaceutische industrie en de media. Zodat mensen met bloed-of lymfklierkanker goede ondersteunende zorg kunnen krijgen.

Alvast bedankt voor het doneren van je ervaring! Na sluiting van de vragenlijst delen we de resultaten naar verwachting in februari 2022.

Deze vragenlijst is een initiatief van Hematon in samenwerking met NFK. Hematon is de patiëntenorganisatie voor patiënten met bloed- of lymfklierkanker en voor mensen die daarvoor een stamceltransplantatie hebben ondergaan.