Gesloten

Gesloten

Resultaten

9 april 2024

De vragenlijst 'Urineverlies na een operatie of bestraling voor prostaatkanker, wat is jouw ervaring?' is gesloten. De resultaten worden op 9 april 2024 gedeeld op de website van de Prostaatkankerstichting en op doneerjeervaring.nl.

Deze peiling gaat over jouw ervaring met urineverlies na een operatie of bestraling voor prostaatkanker. We vroegen mannen die na de operatie of bestraling voor prostaatkanker te maken kregen met urineverlies, naar hun ervaring. Ook mannen die urineverlies hebben gehad, maar nu niet meer konden deelnemen aan de peiling. Werd je vooraf door het ziekenhuis geïnformeerd over de kans op urineverlies? Wat zijn of waren de gevolgen van urineverlies op het dagelijks leven? Welke hulpmiddelen of behandelingen heeft men (gehad) om het urineverlies te verminderen? En hielp dat?

Deze vragenlijst is gemaakt door de Prostaatkankerstichting in samenwerking met de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK). Ook hebben twee urologen meegedacht over de inhoud van de vragenlijst.