Komt eraan Open vanaf 24 oktober 2023

Komt eraan

Openingsdatum

24 oktober 2023

Schrijf je alvast in

Op 24 oktober opent NFK de nieuwe Doneer Je Ervaring-peiling "Verder leven met of na kanker, hoe is dat voor jou?''. Deze vragenlijst is bedoeld voor mensen die langer dan 2 jaar geleden hoorden dat ze kanker hebben of hadden

Waar gaat deze vragenlijst over?
De vragenlijst gaat over de invloed van kanker op je leven, in de loop van de tijd. Ook als kanker nu geen invloed meer heeft op je leven, help je ons als je de vragenlijst invult.

Heeft kanker je leven veranderd? Heb je nog klachten of problemen door kanker of de behandeling ervan? Weet je waar je terecht kunt voor zorg of steun bij je klachten of problemen, ook jaren na je diagnose? En wat heeft jou het meest geholpen?

Waarom deze vragenlijst?
Met de vragenlijst krijgen we inzicht in hoe het gaat met mensen die leven met of na kanker. De uitkomsten laten zien hoe lang na de diagnose mensen gevolgen ervaren van de kanker of de behandeling. Door beter te weten welke gevolgen wanneer worden ervaren, kunnen wij als patiëntenorganisaties gerichter opkomen voor de belangen van mensen die leven met of na kanker.

Deze vragenlijst is gemaakt door de kankerpatiëntenorganisaties die samenwerken binnen de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK). Ook vanuit KWF kankerbestrijding, het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en de PROFIELstudie is meegedacht.