Open Open tot 7 november 2023

Open

Duur

10 minuten

Sluitingsdatum

7 november 2023

Vul de vragenlijst in

Voor wie is de vragenlijst? 

Deze vragenlijst is bedoeld voor mensen die langer dan 2 jaar geleden hoorden dat ze kanker hebben of hadden.

Waar gaat deze vragenlijst over?

De vragenlijst gaat over de invloed van kanker op je leven, in de loop van de tijd. Ook als kanker nu geen invloed meer heeft op je leven, help je ons als je de vragenlijst invult.

Heeft kanker je leven veranderd? Heb je nog klachten of problemen door kanker of de behandeling ervan? Weet je waar je terecht kunt voor zorg of steun bij je klachten of problemen, ook jaren na je diagnose? En wat heeft jou het meest geholpen?

Waarom deze vragenlijst?

Met de vragenlijst krijgen we inzicht in hoe het gaat met mensen die leven met of na kanker. De uitkomsten laten zien hoe lang na de diagnose mensen gevolgen ervaren van de kanker of de behandeling. Door beter te weten welke gevolgen wanneer worden ervaren, kunnen wij als patiëntenorganisaties gerichter opkomen voor de belangen van mensen die leven met of na kanker.

De resultaten worden begin februari 2024 gedeeld op nfk.nl.

Dit is een vragenlijst van de kankerpatiëntenorganisaties die samenwerken binnen de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK). Ook vanuit KWF Kankerbestrijding, het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en de PROFIELstudie is meegedacht.